Vanliga frågor (FAQ)

Har du en fråga?

Vad gör Servage.se speciellt?

Vår tekniska plattform är helt enkelt unik! Vi var det första (och troligen fortfarande det enda) webbhotell som erbjuder alla kunder klustrade system. Sådana system ger den mest stabila och kraftfulla miljön för din webbsida.

Kan jag vara värd för flera domäner på samma konto?

Självklart! Du kan ha hur många domäner du vill på ditt servage.se-konto utan några extra avgifter. Varje domännamn kan antingen ha sitt eget innehåll eller så kan alla domäner installeras så de kopplas till samma sida - du har full flexibilitet och kontroll. Du behöver endast ett konto för alla dina behov.

Är det möjligt att avaktivera PHP Safemode?

Ja, du kan avaktivera "safemode" direkt via kontrollpanelen. Många script kräver att "safemode" avaktiveras för att fungera korrekt. Du har alltså möjlighet att använda sådana script via servage.se.

Erbjuder ni en pengarna-tillbaka-garanti?

Ja! Skulle du av någon anledning vara missnöjd med vår tjänst, så erbjuder vi fem dagars öppet köp. Detta får nya kunder att känna sig mer säkra i sitt val - du kan testa vårt webbhotell utan någon risk.

Hur fungerar er kundtjänst?

Kundtjänstens slogan är: Vi finns här för dig! Att vara tillgängliga dygnet runt har aldrig varit mer sant än hos oss.

Hur betalar jag?

Det är mycket lätt. Vi accepterar fem olika betalningsalternativ: Kreditkort, PayPal, Moneybookers, Banköverföring CashU (i utvalda länder) eller kontant. Vi reommenderar att du använder kredtikort, PayPal eller Moneybookers som betalning. När du ansluter dig till vår tjänst kommer du bli tillfrågad om vilket betalningsalternativ du föredrar.

Hur ofta ska jag betala?

Om du använder Paypal eller kreditkort som betalningsalternativ kommer du att kunna välja att betala varje kvartal, halvår eller en gång per år. Om du hellre vill betala via en banköverföring kräver vi en ettårig betalning i förväg, på grund av de höga kostnaderna som banköverföringar medför.

Finns det några dolda avgifter?

Absolut inte! Allt är inkluderat i priset som presenteras på vår webbsida. Till skillnad från många andra webbhotell är din domän inkluderad i det redan låga priset som vi erbjuder, utan att du behöver betala förnyelseavgift en gång per år.

Kan jag publicera barnförbjudet innehåll?

Ja. På servage.se tror vi på yttrandefrihet och censurerar inte våra kunder innehåll under några omständigheter. Vi tillåter dock inte olagligt innehåll på våra servrar - inga undantag.

Har jag äganderätten till domäner som registreras via servage.se?

Ja, vi låser inga domännamn. Du har full kontroll över dina domännamn eftersom du är den juridiska ägaren.

Hur många domännamn kan jag ha på mitt servage.se-konto?

Du har möjlighet att ha ett obegränsat antal domäner knutna till ditt konto utan extra avgifter. Detta är väldigt unikt, eftersom många andra webbhotell tar ut stora avgifter när du lägger till fler domäner.

Hur kan ni erbjuda så mycket till så låga priser?

Det är enkel matematik. Eftersom våra kluster använder extrema mängder dataöverföring och diskutrymme har vi möjlighet att förhandla fram väldigt förmånliga kontrakt med våra leverantörer - något som vi vill ska gynna Servages kunder.

Har jag verkligen obegränsad bandbredd/trafik?

Ja! Men i de fall då orimligt stora resurser tas i anspråk förbehåller vi oss rätten att sätta din sajt offline. Vi uppmanar alla våra kunder att läsa igenom och respektera villkoren som står skrivna i vår Terms of service. Vi kommer däremot aldrig att ta ut några extra avgifter om du använder för stora resurser. Hos oss har du alltid en fast kostnad och behöver inte oroa dig över extraavgifter!

Vilken kontrollpanel erbjuder ni?

På grund av våra avancerade klustrade system, är inte kommersiella kontrollpaneler ett alterantiv för oss. Sådana paneler fungerar bara på små webbhotell som använder en enda server, och inte på stora, toleranta system som vårt eget. Eftersom stabilitet och drifttid är viktigt för oss, har vi utvecklat vår egen skräddarsydda kontrollpanel, en panel som är känd över hela branschen som den bästa på marknaden.

Hur avslutar jag mitt konto?

Du kan avsluta ditt konto när du vill. Det enda du behöver göra är att skicka en "support ticket" på kontrollpanelen som säger att du vill avsluta ditt konto. Vi uppskattar om du också berättar varför du väljer att avsluta ditt konto ? men det är inget krav.

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)