Webbhotellfunktioner

From the business owner to the individual who desires full functionality on a small budget, Servage provides your complete web hosting solution.

 • 750 GB diskutrymme
 • Obegränsad bandbredd
 • SSL, FTP, Stats
 • Obegränsade e-postadresser
 • Free Domain Name Registration
 • Free Site Builder
$
. 95
/månad
6
 • Kraftiga klustrade servrarIntel Multicore Processorer, RAID skyttet Hårddiskar, >20 GB Ram per kluster, etc.
 • IPv6 supportIPv6 support få alla våra tjänster som HTTP, e-post, FTP, fjärr MySQL
 • 24/7 ServerövervakningVåra servrar övervakas konstant.
 • Bästa möjliga anslutningarVårt datacenter är anslutet via några av de största Internetleverantörerna
 • Obegränsat antal domäner Help

  Obegränsat antal domäner!

  Hos Servage One Webbhotell har du plats för obegränsat antal domännamn på ditt konto utan några extra kostnader. Varje domännamn kan ha sitt eget innehåll eller pekas om till samma plats - du har full flexibilitet och kontroll. Att kunna hantera obegränsat webbplatser på samma webbhotell kan spara dig mycket pengar! Du kan använda dina extra domäner på samma sätt som dina primära domännamn. Du kan också använda domännamnen för separata e-postkonton. Även om du bara behöver ett domännamn idag är det skönt att veta att du kan växa med ditt konto - Servage låter dig alltid göra det!
  Anslut obegränsat antal domäner till ditt konto.
 • Secure Server (SSL) ingårMed vår delade SSL Certificate blir kommunikation mellan din webbplats och dess besökare säkrare!
 • Svensk supportDu får hjälp med vad som helst, när som helst.
 • Linux OperativsystemVi erbjuder kraften och säkerheten i UNIX.
 • 99.98% ServerupptidVårt datacenter möjliggör maximal upptid.

Webbhotellets tekniska egenskaperDu har nog redan förstått att Servage är den bästa lösningen för dina webbhotellsbehov, men du kanske inte förstår varför. De tekniska funktionerna bakom kontot är inget du tänker på, men det är dem som gör Servage till ditt självklara val av leverantör.

Klustrade servrar: En rad ihoplänkade servrar är det bästa sättet att förbättra skalbarhet och för att minska driftstopp. De servrar som Servage använder använder Intel Multicore processorer, RAID-skyddade hårddiskar och har mer än 20 GB RAM-minne per kluster. Vår unika webbhotellstjänst är utformad för att hålla din webbplats igång samtidigt som vi låter den växa.

IPv6-support: Internet Protocol version 6 är kommunikationssystemet som håller Internet igång. Experterna på Servage förstår vad som krävs för att se till att din webbplats fungerar, och att du dessutom har tillgång till din e-post, FTP och fjärr-SQL när du än behöver det.

Bandbredd: Till skillnad från andra webbhotell, kan du hos Servage hantera ett obegränsat antal webbplatser från ett och samma konto. Vår stora bandbredd ser till att du har den prestanda som krävs för att du ska kunna köra dina webbplatser med en enastående driftsäkerhet.

Säkerhet: Säkerhet är en av de viktigaste frågorna för webbplatsadministratörer idag. På Servage är detta enkelt. Ett säkert SSL-program är inkluderat i ditt konto så att du kan skydda din information om dina kunder eller besökare. För maximal säkerhet körs våra servrar genom Linux.

Kundtjänst: Eftersom våra servrar är i drift 99.99 % av tiden, kommer du kanske inte vara i kontakt med vår kundtjänst så ofta, men vi strävar alltid efter att erbjuda dig en förstklassig service. Detta är en av många anledningar till att vi betraktas som en av de bästa av våra kunder. Om du har frågor, funderingar eller bara behöver hjälp att komma igång så kan du kontakta vår 24-timmars kundtjänst som är bemannad av vårt vänliga, kunniga och professionella supportteam.Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)