Kontrollpanel

Logga in här

Vi tror att Servages kontrollpanel är den snabbaste, mest mångsidiga och funktionsspäckade kontrollpanelen som finns tillgänglig på marknaden idag.

Som en fullt integrerad del av vår webbmiljö är den det perfekta verktyget för att hantera många av de olika funktionerna som ingår i paketet. Eftersom vi utvecklat kontrollpanelen helt själva har vi haft möjligheten att inkludera en mängd olika funktioner som du inte hittar någon annanstans!

Anti-spamsystem som tillval

Vi jobbar hårt för att skydda dig från spam. Våra kostnadsfria filter kan kontrolleras direkt från kontrollpanelen och ger dig tillgång till en mängd avancerade funktioner. Skulle filtret fånga upp ett brev som inte är spam, har du möjligt att kontrollera detta och få brevet levererat ? brev tas alltså aldrig bort (vi vet hur viktig e-post kan vara).

Autoinstallerare

Vill du ha ett avancerat CMS-system, en webbshop eller ett diskussinsforum på din webbsida men saknar kunskap om hur du installerar det? Inga problem ? välj bara det script du vill ha från en lista så installerar vår autoinstallerare det åt dig på ett par minuter. Du kan givetvis redigera källkoden efteråt eller installera dina egna script manuellt om du föredrar det.

FTP-hantering

Du kan hantera dina FTP-konton snabbt och enkelt via kontrollpanelen. Du kan skapa hur många FTP-konton du vill. FTP-konton kan till och med låsas till en speciell mapp eller till ett domännamn, så att du kan bestämma vem som ska komma åt vad.

Komplett filhanterare

Via kontrollpanelen har du full kontroll över dina filer. Du kan till exempel ändra filrättigheter, ladda upp filer, skapa symlänkar, radera och redigera filer och mycket, mycket mer.

Online fillagring/Molnlagring med WebDrive

Detta funktion ger dig möjligheten att montera ditt Servage-konto på din PC som en lokal disk. Med WebDrive kan du dra full nytta av den stora mängd lagringsutrymme som är inkluderat i ditt konto. Du är inte längre begränsad till att endast ha din webbsida och e-post på ditt konto, utan du kan också använda det som en extern lagring eller back-up.

Full DNS-kontroll

Du har möjlighet att styra dina DNS-inställningar så som SPF, MX, A och CNAME records direkt från kontrollpanelen. Även om du inte känner ett behov av detta idag är det troligt att du i framtiden kan behöva denna funktion.

Integrerad betalningsfunktionalitet

Du har möjlighet att betala för ditt abonnemang direkt via kontrollpanelen. Där kan du också hantera dina fakturor och se historik. DU har full koll på kostnader och har även möjlighet att skriva ut fakturor online.

Omfattande hjälpcenter

Vi på Servage vill att du ska kuna dra nytta av alla de funktioner som ingår i våra paket. Därför har vi skapat ett mycket omfattande hjälpcenter som är fullt indexerat och sökbart. Vårt vänliga supportteam finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med alla eventuella frågor som du kan tänkas ha. Tveka inte att kontakta oss!

Control Panel Screenshot

Screenshot of our E-Mail management panel.
Screenshot of our Antispam feature configuration page in the customers control panel
Screenshot of our autoinstaller index page with a huge list of scripts to install with just one click.
Screenshot of our FTP user management section.
Screenshot of our integrated online filemanager.
Screenshot of our accounting / invoice overview page.
Screenshot of our DNS management page.
Skärmdumpar från Webdrive
Screenshot of our system status info page.
Ovan är bara ett litet smakprov på alla funktioner i vår kontrollpanel. Vårt utvecklingslag jobbar konstant med att förbättra kontrollpanelen. Vi lägger de facto till ny funktionalitet varje vecka.

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)