Webbhotell för WordPress

Din egen wordpresshemsida är bara ett klick bort

Wordpress är en av världens mest populära bloggplattformar. Om du vill publicera din blogg eller dina texter på nätet kan du installera Wordpress med vår Autoinstallerare.

Wordpress startade sin resa 2003 med endast ett litet stycke kod och färre användare än vad du kan räkna på dina fingrar och tår. Nu har Wordpress vuxit till att bli det störstabloggverktyget i världen och används på hundratusentals sajter med miljontals besökare varje dag. De flesta använder Wordpress för dess enkelhet och med Servage Wordpress Hosting kan du komma igång snabbt och enkelt.

Teman för Wordpress

De teman som Wordpress erbjuder är extraordinära eftersom de både är eleganta och har funktioner som passar de flestas behov. Konceptet med teman ger dig möjlighet att ha flera olika teman på din blogg. Om du vill ändra utseende på din blogg kan du göra det med ett enkelt klick.

Ständiga uppdateringar

När du uppdaterar och ändrar din blogg sker dessa ändringar direkt och visas omedelbart på din sida.

Ping

Wordpress stöder Ping-o-matic, vilket innebär att varje gång du uppdaterar din blogg så meddelas sökmotorerna. Detta ger dig maximal exponering och möjlighet till fler besökare.

Lösenord och spamskydd

Du kan lösenordsskydda alla dina inlägg och därmed hålla obehöriga läsare borta. Dessutom kan du enkelt hålla borta spam från dina kommentarer. Funktioner som alla seriösa bloggare borde ha!

RTF-formatering

Publicera dina inlägg utan att riskera att din orginalformatering försvinner. Publiceringsverktyget nästan alla typer av de formateringar som finns i exempelvis Microsoft Word. Wordpress använder Texurize-motorn för att konvertera ASCII till typografiskt riktiga XHTML-enheter. Detta inkluderar citat, apostrofer, ellipser, multiplikationssymboler och &-tecken.

Övriga höjdpunkter

Övriga höjdpunkter är stöd för plugins, stöd för flera olika författare och möjligheten att lagra en lista över besökare till din blogg. Wordpress är väldigt populär bland bloggare och föreslås också för dem som bloggar professionellt. Alla funktioner finns för att se till att du får en mjuk resa med ditt bloggande. Kom dock ihåg att din bloggs fortfarande främst beror på hur väl du kan formulera ditt budskap och dina åsikter. Om innehållet är inte bra finns risken att även den snyggaste bloggen inte attraherar några besökare.

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)