PHP Hosting

Producera dynamiskt innehåll

PHP är ett av de mest populära skriptspråken som används idag. Det används för att skapa dynamiska webbsidor som interagerar med användaren och som ger anpassad information. PHP har många fördelar, det är snabbt, stabilt, säkert, lätt att använda, har öppen källkod och fullt stöd av Servage Hosting.

PHP-kod sätts direkt i HTML-koden på din hemsida. Koden aktiveras sedan när en besökare kommer till webbplatsen,. Eftersom PHP är ett server sid- teknik behöver användaren inte någon speciell webbläsare eller plugin-program för att se PHP i aktion. Skönheten i PHP ligger i dess enkelhet. Det är lätt att förstå och lära sig.

En annan viktig fördel med PHP är dess sammanbindande förmåga. PHP använder ett modulsystem med tillägg som gör det möjligt att samverka mellan olika bibliotek (som grafik, XML, kryptering, etc). Utöver förlängningar har PHP många servergränssnitt, databasgränssnitt och andra moduler.

Eftersom PHP är ett open source-projekt är utvecklarna ofta villiga att dela med sig. Om du letar efter ett visst script, är chansen en annan användare redan har skapat något liknande som du kan använda. Likaså om du har skapat en funktion som andra kan njuta av, se till att göra koden tillgänglig för andra.

Om du inte redan använder PHP bör du definitivt skapa ett Servage-konto och komma igång redan idag!

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)