Joomla!™ Hosting

Du installerar enkelt med ett klick!

Joomla är ett av världens mest populära system för hantering av webbplatsinnehåll. Om du är lite osäker på vilket system som passar dig bäst för dig kan du använda våra tjänster för att komma tillrätta.

Joomlaplattformen är relativt ny och har utvecklats sedan 2005. Populariteten har stigit kraftigt den senaste tiden, mest tack vare dess öppna källkod och lättanvändhet.

Eftersom det är stor efterfrågan på hemsidor byggda i Joomla tar vissa företag tar extra betalt för Joomla-tjänster. Hos Servage är dessa tjänster alltid gratis och inkluderade i standardpaketet.

Kontakta vår support om du har några frågor!
Servage kan hjälpa dig att enkelt komma igång med att bygga en webbplats i Joomla som speglar ditt företag eller en personlig webbplats som ger dig möjlighet att utrycka dig.

Joomla, liksom andra skript på Servage, är enkelt att installera med Autoinstaller-verktyget. Med ett installationsprogram som endast tar 3 minuter är du snabbt igång. Det enda du behöver göra är att fylla i lite information och Joomla-plattformen kommer att vara installeras på din webbplats. Vad kan vara enklare? Publicering via Joomla är mycket enkelt. Med ett musklick kan du kan ladda ner nya mallar för att ändra utseendet på din webbplats.

Välj Servage som ditt webbhotell och välj Joomla för din webbsida. Genom att använda vår stora kombination av produkter, kan du enkelt skapa en anpassad och unik företagshemsida, blogg eller personlig hemsida. Att använda Joomla hos Servage är ett enkelt sätt att skapa en riktigt bra hemsida!

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)