Varför välja Servage?

Därför skall du välja Servage hosting

Din hemsida är dina potentiella kunders, affärskontakters och andra intressenters första intryck av dig. Hos Servage förstår vi detta och vårt säkra system ser till att din sida alltid är uppe med bra prestanda!
01

Prisvinnande webbhotell

Sedan 1998 har vi samlat på oss några av industrins mest prestigefyllda pris - vissa från redaktörer av framstående tidningar, andra av deras läsare. Vi är stolta att då och då få omnämningar som "Best in Test", "Outstanding", "Editors Choice" och "Best Overall Webhost".
02

Bäst support

Vi har personal på plats 24 timmar per dygn, 365 dagar per år. När du behöver hjälp är vårt supportlag alltid redo att leverera vänliga och hjälpfulla svar så snabbt som möjligt. Alla supportförfrågningar som ställs genom våra specificerade supportkanaler är garanterade ett snabbt svar. Vår generella responstid är 20 minuter.
03

Bästa tekniken

Vår lokala och distribuerade lastbalancering skyddar våra kunders hemsidor från nätverks, hårdvaru, operativsystem och programvarufel på webservern. Vi var det första bolaget att använda kluster för för webhostingtjänster - det har blivit en stor framgång för oss.

Vi tror att en av de största fördelarna med Servage Hosting är att alla delar är fullt integrerade. Vi äger och utvecklar allting från datacenter/system till kontrollpanelen till domänköpsprocessen. Detta betyder att vi kan skapa ny funktionalitet precis överallt - och det är exakt vad vi gör!
04

Spamfri E-post

Vårt valfria aktiva anti-spam filter erbjuder dig kontroll över din inbox. Systemet håller en vitlista för ditt konto och hindrar spammare från att nå ditt konto. Dina vänner, familj och affärskontakter kommer fortfarande kunna skicka mejl till dig då de kan validera sig själva - det kan inte spammare göra. De flesta av våra kunder har aktiverat detta system vilket helt och hållet eliminerar problem med spam!
05

1000-tals litar på oss

Vid precis detta tillfälle betjänar vi 132142 st hemsidor. Tusentals webmasters, företag och individer vänder sig till Servage för att täcka deras hostingbehov - vi vore mycket tacksamma för möjligheten att även få ha ta hand om din hemsida!
06

Certified Webhoster!

We are proud to be certified and listed on the following independent websites;
Reviews are encouraged!
Review Servage at WebHostingGeeks.com

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)