Kontakt

Vad kan vi göra för dig?

Kontakten med våra kunder är en viktig del av vårt arbete. Om du redan är kund hos oss ber vi dig att använda Supportticketsystemet. Då kommer vi att kunna hjälpa dig enklare och smidigare.

Försäljningsfrågor

E-post: sales@servage.net
Notering: Tveka inte att kontakta oss med frågor innan du lägger din order.

Press

E-post: press@servage.net
Notering: Journalister kan kontakta oss via denna mejladress. Om du redan har en kontaktperson inom organisationen, skicka gärna e-post direkt till denne istället.

Abuseklagomål

E-post: abuse@servage.net
Notering: Vänligen inkludera rubrikinformation i UCE / Spamklagomål. Vi svarar vanligtvis inte på e-post som skickas till denna adress, men rapporter kommer att behandlas i den ordning de anlänt.

Generella frågor

E-post: info@servage.net
Notering:Använd den här e-post adressen för frågor som inte passar in någon annanstans.
Tjänsteleverantör som definerad enligt tysk lag TMG §5:

Servage GmbH
Neustadt 16
D-24939 Flensburg

E-post: sales@servage.net
Telefon: +49 (0) 461 160 98 358
Fax: +49 (0) 461 160 98 359
Teknisk support: support system

Verkställande direktör: Göran Gylesjö

Företaget är registrerat vid: Amtsgericht Flensburg, HRB 4918

German Federal Network Agency Reg-Nr.: 11/233
EuVAT-ID: DE813969427
I det fallet att du behöver kontakta Servage per vanlig post, var vänlig skicka denna till något av våra kontor nedan: PostaddresserDet snabbaste sättet att ta kontakt med oss är via e-post. Behöver du kontakta oss per post kan du nå oss på något av våra kontor nedan:

Tyskland

Servage GmbH
Neustadt 16
D-24939 Flensburg
Germany

Sverige

Servage AB
Lindhagensgatan 126
112 51 Stockholm
Sweden

Ansvar för innehåll

Vi gör alltid vårt yttersta för att hålla informationen på vår hemsida aktuell, samtidigt accepterar vi inte ansvaret för innehållet. Enligt §7 par. 1 i TMG (German Tele-Media Act) begränsas vårt ansvar som webbhotellsleverantör till vårt eget innehåll på dessa webbplatser.

Enligt § § 8 till 10 i TMG är vi inte skyldiga att övervaka tredje part uppgifter som lämnas eller lagras på vår webbplats. Dock skall vi omgående ta bort innehåll när vi blir medvetna om innehåll som bryter mot lagen. Vårt ansvar i ett sådant fall skall börja vid den tidpunkt vi blir medvetna om respektive brott.

Vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser. Vi har inget som helst inflytande på den information som dessa webbplatser innehåller och garanterar inte dess riktighet. Ansvar för innehållet på sådana webbplatser från tredje part åligger respektive ägare / leverantörer.
  Vid tillfället då tredje part webbplatser länkade till oss, fann vi inga sannolika skäl alls att den bröt mot lagen lagen. Vi ska omgående ta bort en länk så snart vi blir medvetna om att den bryter mot lagen.

Källa: S&K Rechtsanwälte www.streifler.de

Erkännande

Vi använder material från "Open Icon Library" på våra sidor. Detta bibliotek innehåller material licensierat under följande licenser:

PD, app-install (olika), CC-BY-2.5, CC-BY 3,0, LGPL-2.1, Public Domain, CC-BY-SA 3,0, CC-BY-SA-2.0-SE, GPLv2 eller GPLv3

För en fullständig lista över källor besök Open Icon Library

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)