Om Servage

Pålitigt webbhotell sedan 1998

Kul att du vill lära känna dina vänner på Servage bättre! Vi blir alltid glada när våra kunder eller potintiellt nya kunder tar sig tid att läsa om vårt företag.

Bakgrund och historia

Servage grundades 1998 under annat namn, och har sedan dess blivit ett väletablerat företag i branschen med stor erfarenhet inom företaget. Vi är i dagsläget värdar för 132142 webbsidor men vi har gott om plats till din hemsida också.
Vårt nya företagsnamn härstammar från de engelska orden "Serve" och "Age" som när de kombineras nästan stavar vårt namn. Vårt mål är att betjäna våra kunder, samtidigt som vi alltid försöker hålla våra system uppdaterade med den senaste tekniken.

Det perfekta webbhotellet

Servage erbjuder dig nästa generations webbhotell redan idag. Sannolikt är vår tjänst den mest tekniskt avancerade och pålitligaste som finns på marknaden idag. Jämfört med traditionella plattformar har våra klustrade servrar revolutionerat sättet att se på webbhotell för våra många av våra tusentals kunder.

Driftstopp är inte ett alternativ i avancerade system - till och med våra servrar är speglade på ett feltolerant sätt. Om det skulle hända att en server går sönder ersätts den automatiskt med andra klusternoder. Läs mer om denna spännande teknik här.

Kundnöjdhet

Tillförlitliga servrar, hastighet och kundservice är nyckelord i vår verksamhet. Varje enskild person i vår organisation är införstådd med detta och arbetar mot det gemensamma målet som är total kundnöjdhet. Vi förstår att nöjda kunder är nyckeln till långsiktig framgång på en marknad med många konkurrenter.
Vi behandlar varje enskild kund med respekt och vår personal finns alltid redo att hjälpa dig, dygnet runt ? och vi är bara ett klick bort.

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)